Display- och Eventlösningar

display_bilder_undersidor_2016_09_01

Display- och eventlösningar

Nya tider skapar nya behov. Företag använder idag flera kanaler för att nå ut med sina budskap. Förutom hemsidan, banners, flyglad, visitkort och ev. tv-reklam, ställer man ut på mässor eller event.

Mowys Byrå erbjuder smarta display- & eventlösningar som syns både på avstånd och nära, som t.ex. rollup:er i olika utföranden och storlekar, beach-flaggor – stora som små, mässbord, broschyrställ, popup-väggar, vepor både för inomhus- och utomhusbruk och mycket mera.

Kontakta oss gärna och/eller ladda ned vårt produktblad för att se våra smarta lösningar som passar just din situation.

Beachflaggor

En beachflagga kan man ställa utanför foajén i butiken, på fotbollsplanen eller på stranden. Beachflaggor finns i flertalet format och höjder. Höjd från drygt två meter upp till ca 5.5 meter.

Affischer

Vi printar affischer  i önskat format upp till ca 140 cm breda med ett vattensbeständigt bläck. Hållbarheten avgörs av valet av media (papper, vinyl, pp-film etc.). Vanligtvis brukar en affisch vara 50 x 70 cm eller 70 x 100 cm, vilket är standard för gatupratare.

Rollups

En rollup kan man med fördel använda på mässan, i foajén eller kanske på kontoret när man vill exponera ett budskap som är lite större. Vi har alltid kassetter i lager 85 cm samt 100 cm breda.

En vepa eller rollup trycker vi med miljövänligt bläck som är vattenbeständigt på en tjockare pp-film alternativt på vinyl-väv.

Banderoller

Vepor och banderoller med eller utan öljetter för montage utomhus. Printas på en hållbar väv. Fråga oss!