Webbproduktion

Vi producerar hemsidor i WordPress som är anpassade för smarta telefoner och läsplattor med fokus på användarvänlighet och säkerhet.
Alla företag idag behöver en hemsida. För finns man inte på internet, så syns man inte. Men det slutar inte där – man ska även hittas av sökmotorerna.

Hemsidan är också ett fönster mot omvärlden där man som besökare ska känna igen sig, enkelt navigera och där man regelbundet hittar ny information. Det ska vara givande att komma till webbplatsen.
Mowys Webb skapar hemsidor, webbutiker, databaser, bokningssystem, mobila hem- sidor med mera. Och hemsidor skapar vi framförallt med WordPress – ett publi- ceringsverktyg där man enkelt uppdaterar sidan själv i t.ex. Internet Explorer, Safari eller Firefox.
Med WordPress ges man enklare möjligheten till t.ex. e-postutskick, sökmotor- & sökordoptimering, blogg, databas/er, avancerade bildspel, rss, statistik och kanske det viktigaste: Man kan redigera hela webbplatsen själv utan några direkta förkunskaper när väl sidan är skapad. Och självklart erbjuder vi fortbildning av publiceringsverktyget när hemsidan väl är på plats så att det ska vara lätt att komma igång.
om wordpress
WordPress (WP) är ett publiceringsverktyg både för bloggar och hemsidor. Detta moderna och avancerade redskap, som är skapat med öppen källkod (Open Source), betyder att lösningen inte är knuten till dyra licenser eller månadskostnader och utvecklas kontinuerligt av programmerare runt om i världen. Och det är förstås en av orsakerna till varför WP blivit så oerhört populärt.
Eftersom möjligheterna är otaliga anpassar vi hemsidan snabbare då det finns stöd för sökord- och sökmotoroptimering (SEO), olika utföranden av bildspel, filmer och ljudloggor/musik, blogg, butiksystem, e-postutskick, databaser och mycket annat. Programmering (php) och kodning av css:er (cascading stylesheets) tar avsevärt mycket kortare tid vilket betyder att det inte kostar en förmögenhet att producera webbplatsen.
Styrkan med WP för en ”webb-master” är framförallt att man med en kort fortbildning snabbt kommer igång. Vill man lägga till huvud- eller underlänkar, ”drop-down-menyer”, och skapa nya undersidor om man bygger ut produktsortimentet, är det enkelt genom den smarta kontrollpanelen, som påminner mycket om ett ordbehandlingsprogram. Och förstås skapar vi mallar med olika design beroende på behov.

Boka gärna tid så berättar vi mer.

>> Läs mer